АКТУАЛНО В ДИЛЪРСТВАТА
17.07.2019

"THE BITCOIN FAMILY" СТАРТИРА ОКОЛОСВЕТСКОТО СИ ПЪТЕШЕСТВИЕ ОТ ПОРШЕ СОФИЯ ЮГ С VOLKSWAGEN CALIFORNIA

Прочулото се петчленно "Биткойн семейство" - Диди Тайхуту (40), Ромейн (40) Джоли (13), Джуна (11) и Джеса (8) започна своето околосветско пътешествие от България и по-точно от шоурума на Порше София Юг. Историята на семейството, което продаде цялата си собственост, за да инвестира в биткойни, стана световноизвестна.  Вече почти 3 години семейството води минималистичен и спокоен начин на живот, пътешествайки по света само с криптовалута, a сега и в компанията на Volkswagen California.
The Bitcoin Family 2

Семейството поема на околосветско пътешествие в изучаване на криптопазара и възприятията на хората относно Биткойн и останалите криптовалути. Белгийските авантюристи се срещат с различни хора и компании, посещават конференции и събития, за да популяризират нарастващата значимост на Bitcoin и блокчейн. Преживяванията си отразяват в интервюта на сайта си, в собствен блог и влог. Целта им е да повишат осведомеността и да образоват хората за истинските  фундаменти на Blockchain & Bitcoin. В същото време Bitcoin семейството посещава различни благотворителни събития и се опитва да убеди организаторите им да приемат Bitcoin като форма на дарение.

За своите нови начинания семейството е изправено пред редица предизвикателства - от намирането на спонсори, през връзка с медийните партньори до избор на подходящ автомобил за пътуването. 
Въпреки първоначалните планове за закупуване на SUV или пикап, те се спират на Volkswagen California, като най-удачния избор за целите на дългосрочното им пътешествие. Голямото пространство, възможността за преобразуване на интериора в спално помещение, голямото багажно помещение  и допълнителното място за съхранение, навигационната и инфотейнмънт система, както и допълнителните придобивки, като тентата с масата и столовете, са само част от преимуществата, които определят избора на семейството. 

Цялото интервю с Диди можете да прочетете в следващата новина на сайта.