Порше София Юг Новини

Търсите ли своя мечтан автомобил? Тогава сте попаднали на правилното място във Volkswagen. Осигурете си нов автомобил, който е наличен веднага, или конфигурирайте желания модел според вашите идеи.

  1. Новини
  2. Caddy - Многофункционален автомобил на 2021г. Специална цена от 29 990 лв. без ДДС до края на годината.
14.10.2021
НОВО ОТ VOLKSWAGEN ЛЕКОТОВАРНИ АВТОМОБИЛИ

Caddy - Многофункционален автомобил на 2021г. Специална цена от 29 990 лв. без ДДС до края на годината.

Многофункционален автомобил на годината на 2021г. Конфигурирай своя желан автомобил на специална цена от 29 990 лв. без ДДС до края на годината.

VW Caddy влиза във всяка роля


Caddy влиза във всяка роля. Разгледай, тествай, поръчай!Image

Призът "Многофункционален автомобил на 2021 г." от Прес Авто Клуб България е гаранция, че на Caddy 5 може да се разчита във всяка ситуация.

Конфигурирай своя желан автомобил на специална цена от 29 990 лв. без ДДС до края на годината.


100% нов. И все още 100% Caddy.

По-иновативен, по-ефективен, по-сигурен, по-комфортен, откогато и да е било досега.

Изцяло нова разработка, дигитализиран и модерен автомобил с множество асистиращи системи от последно поколение и с много по-ефективни двигатели. Автомобил, който все още носи наложените във времето си качества, но и ги доразвива. Caddy се предлага като товарен вариант - Cargo (къса и дълга база) и пътнически вариант - в линии на оборудване Kombi, Caddy, Life, PanAmericana и Style (къса и дълга база).

На дължина новият Caddy е пораснал с 9 см, а на ширина с 6 см: т.е. повече комфорт и място. Нова ходова част, подобряваща комфорта на возене с класи спрямо предходния модел. Въпреки подобреното окачване, той не е изгубил много от товароносимостта си - едва 20-30 кг (674 - 767 кг), което е предимство при този тип автомобили. Освен това Cargo може да се похвали с по-голяма товарна площ, събираща вече два европалета, а Cargo Maxi има и по-широка странична врата, през която да натоварите един от тях.

Кабината на водача впечатлява с много актуален дизайн и ергономичен кокпит с интуитивно управление чрез сензорни бутони, удобна позиция на седене и изключително здрави материали. Изцяло ново е таблото с множество, различни по големина, отделения за вещи, нова е и централна конзола с 2 USB-входа. Нови инфотейнмънт системи с цветен сензорен дисплей от 6,5" до 10", чиито дисплей можете да разширите с дигиталния кокпит до Innovision Cockpit. А там Ви очакват още множество полезни и интересни функции. Caddy предлага още безключово стартиране на двигателя "Keyless Start" (серийно при ниво Style), който може да се надгради и с безконтактно централно заключване "Keyless Advance".Поискайте индивидуална оферта от нашия търговски екип.


* Комбиниран разход на гориво: 4,8 - 7,5 л/100 км.
   Комбинирани CO2 емисии: 126 - 170г /км.

* Показаните на тази илюстрация превозни средства могат в определени детайли да се различават от актуалната моделна гама.

Регистрация за Бюлетин

С нашия Бюлетин ще получавате редовно информация за нашите дилърства и селекция от ексклузивни предложения!

Въведените данни не са валидни. Моля, опитайте отново.

Моля, изберете обръщение

За съжаление има проблем с регистрацията за бюлетина. Моля, опитайте отново по-късно.

checkbox_default

Много благодарим!

Току-що се регистрирахте за нашия Бюлетин.

Веднага ще получите от нас имейл с линк за потвърждение. Моля, потвърдете този линк, за да приключите регистрацията си.