Като модерна компания, ние винаги търсим мотивирани и квалифицирани служители, за да помагат в развитието на нашите услуги и да обслужват нашите клиенти възможно най-добре. Ние предлагаме не само впечатляващи продукти, но и интересни възможности за кариерно развитие.

Service Personnel - Training - International Competences

Незаети позиции

В момента няма свободни места при нас. Моля, използвайте възможността за свободна кандидатура.

Спонтанна кандидатура

Кандидатура

Ако не сте намерили правилната позиция за работа, моля, използвайте възможността за свободна кандидатура.
Кандидатура като
Лични данни
Документи
С настоящото съм уведомен, че предоставените от мен лични и нелични данни ще бъдат обработвани от Порше Интер Ауто БГ ЕООД с автоматични средства съгласно Политиката за защита на личните данни, публикувана на нашия уебсайт. Данните се съхраняват единствено във връзка с изпращането на отговор на Вашата кандидатура и не се предоставят на трети лица.

We break new grounds

Щастливи сме, че ние - Порше групата в България, стартираме поредица от видеа под девиза на нашата работодателска марка #Gotthedrivе, посветени на служителите и корпоративната ни култура и дух.
В рамките на 7 епизода ще представим основните принципи от програмата #Togetherforintegrity на концерна #Volkswagen за устойчиво предприемачество и социална отговорност, които в съчетание с личната ангажираност, етика и морал са движещата сила на нашия успех. Ето и първия реализиран епизод.

WE ARE PROUD OF THE WORK WE DO

Гордеем се с постигнатите резултати. Защото именно хората правят нашата компания успешна. А за да бъдем успешни, ние работим в среда основана на доверие, откритост и признателност. Създаваме вдъхновяваща работна среда, градим основи, а не бариери и даваме на хората пространство да развият чувство на отговорност и принадлежност. Точно това е в основата на нашата мотивация. Гледайте епизод 2 от поредицата видеа #Gotthedrivе, за да разберете повече за корпоративната ни култура и дух.

We break new grounds

Да се изкачиш в йерархията и после рязко да направиш завой, като се посветиш на съвсем друго начинание. Звучи ли ви познато? А да ви се случи това в една и съща компания?
Ние в Порше БГ и Порше Интер Ауто даваме възможност на своите служители не само да израснат в йерархията, но и да намерят „своето нещо” спрямо бизнес целите на организацията – сферата на дейност, с която се идентифицират в личен и професионален план. Гледайте в епизод 3 от нашата поредица #Gotthedrive, посветенa на корпоративната ни култура и дух, какво значи за нас ЗАЕДНО ДА СЕ ОСМЕЛЯВАМЕ, да правим нови неща. Успехът е гарантиран, когато има изградено доверие и отговорност.

WE KEEP OUR WORD

Заедно сме по-силни, спазвайки обещанията си към нашите служители, бизнес партньори и клиенти. Защото държим на думата си чрез отговорност, ангажираност и съпричастност! Защото в центъра на нашите корпоративни ценности, са хората!
А пътят ни към успеха е възможен само, в условията на сътрудничество и взаимно доверие.
Гледайте в епизод 7 от поредицата #gotthedrive, посветена на нашите корпоративни ценности, какво ни обединява, за да вървим напред с увереност и сила.