Не правете компромис с Вашата сигурност - сменете гумите на автомобила си със зимни.

Температурите са под 7 °C? Време е за зимни гуми. През зимата не се отказвайте от подходящите гуми, пригодени специално за ниски температури, лед и сняг. Чувствайте се сигурни на път и пристигнете спокойно до крайната си цел.
Не правете компромис с Вашата сигурност - сменете гумите на автомобила си със зимни.

            Продажба на гуми и съхранение на гуми - лесно в сервиза на Volkswagen


В продажбено-сервизен комплекс Порше София Юг можете да закупите гуми за автомобила си от нашите специалисти от отдел Резервни части. Предлагаме ви избор от утвърдени марки като Kleber, Michelin, BFGoodrich, Kormoran, Continental, Semperit, Barum.

При подмяна на гумите в сервиза на Порше София Юг имате възможност да ги оставите на съхранение при нас до следващия сезон за смяна на гуми. Чрез предоставяне на подходящо складово помещение, основно почистване, както и проверка на гумата за евентуални повреди, гумите и джантите са в добри ръце по време на сезона, в който не се използват.

                                                                   Зимни гуми

Разработени за лед и сняг, зимните гуми дават всичко от себе си за Вашето спокойно пътуване през студените месеци. Те са изработени от каучукови смеси, които им позволяват при ниски температури да остават меки, а повечето канали в шарката им осигуряват оптимални работни характеристики в студени условия.

Вашите предимства:

 • Повече сигурност през студения сезон.
  Повече сцепление и по-кратък спирачен път при температура под 7 °C - независимо дали вали сняг или дъжд.
 • Безопасно спиране по зимните пътища.
  Протекторът отвежда водата и дава по-добро странично сцепление.
 • Повече сцепление на лед и сняг.
  Сместа на гумата, профилът и ламелите на профила са идеално напаснати към зимните условия.

                                                             Комплекти колела

Специалистите от сервиза на Порше София Юг са професионалисти не само по отношение на гумите. Те знаят също така, с какви джанти от лека сплав можете да освежите външния вид на Вашия Volkswagen.

Комплектите колела от Volkswagen съчетават убедително качество, висока функционалност и съвременен дизайн. Всеки комплект колела се отличава чрез оптимална комбинация джанта-гума-автомобил. А ние като оторизиран сервиз на марката сме сигурни, че те пасват перфектно както визуално, така и технически на Вашия модел Volkswagen.

Вашите предимства:

 • По-добро качество.
  Истински Оригинал: нашите комплекти колела изпълняват напълно високите стандарти за качество на Volkswagen.
 • Безопасност.
  Специалните методи за изпитание на комплектите колела потвърждават високото ниво на безопасност.
 • Оптимално взаимодействие.
  С нашето ноу-хау може да бъдете сигурни, че е постигната идеалната комбинация джанта-гума-автомобил, която отговоря както технически, така и визуално точно на Вашия Volkswagen. Монтажът на гумата към джантата се извършва напълно автоматично на най-модерни производствени линии.

 

Повече полезна информация, съвети и предложения открийте тук.

Запишете час за смяна на гуми на +359 2 80 73 400.