Порше София Юг Новини

Търсите ли своя мечтан автомобил? Тогава сте попаднали на правилното място във Volkswagen. Осигурете си нов автомобил, който е наличен веднага, или конфигурирайте желания модел според вашите идеи.

  1. Новини
  2. Новият T-Roc R вече може да бъде поръчан
24.01.2022
НОВО ОТ VOLKSWAGEN

Новият T-Roc R вече може да бъде поръчан

Мощен дизайн и типична динамика на R-модела: топ версията на T-Roc идва с 300 к.с. и цени, започващи от 80 944 лв с ДДС за България. Предварителните продажби на новото издание на този спортен модел вече започнаха.

Новият T-Roc R вече е може да бъде поръчан

− Мощен дизайн и типична динамика на R-модела: топ версията на T-Roc идва с 300 к.с. и цени, започващи от 80 944 лв с ДДС за България

− Изискана атмосфера в интериора и висококачествени материали, дигитален кокпит и нов дизайн на инфотейнмънт системата

− Силно иновативен благодарение на частично автоматизирани функции за шофиране и IQ.LIGHT

Image

T-Roc R е мощният флагман на компактните SUV модели на Volkswagen от 2019 г. Предварителните продажби на новото издание на този спортен модел вече започнаха.

Новият T-Roc R впечатлява с 4-цилиндров TSI двигател с мощност 221 кВт (300 к.с.), 7-степенна DSG скоростна кутия и интелигентната система за задвижване на всички колела 4MOTION.

Тази комбинация и останалите технически характеристики гарантират изключителна пъргавина, която може да се забележи както в динамичния дизайн на екстериора, така и в висококачествения интериор.

Динамичният кросоувър модел вече включва и иновативни технологии от по-високите класове автомобили, включително системата на светлите IQ.LIGHT, нови асистиращи системи и усъвършенствани цифрови услуги.

Повече от всякога, новото издание на изключително спортния компактен SUV модел гарантира типичната за R-представителите динамика на шофиране. Той спринтира от старт до 100 км/ч само за 4,9 секунди. Това вълнуващо изпълнение сега е комбинирано с обширна технологична актуализация.

Новият T-Roc R се предлага стандартно с усъвършенстваните асистиращи системи Front Assist2 и Lane Assist2. А новият IQ.DRIVE Travel Assist и темпоматът с превантивна функция позволяват асистирано управление, спиране и ускорение при скорости до 210 км/ч.

Изборът на дигатлни функции и възможности също достига ново ниво и включва естествен онлайн гласов контрол, както и достъп до стрийминг услуги. Услугите на We Connect Plus се предлагат безплатно в Европа за една година като част от стандартния пакет.

Върхово представяне.

„Ние изострихме дизайна на T-Roc R и подчертахме неговата атлетична индивидуалност още повече от преди. В резултат на това новият модел отговаря на премиум стандартите на Volkswagen R по всякакъв начин“, обяснява Райнхолд Ивенц, новият ръководител на R-бизнес звеното във Volkswagen.

Със своята специфична за модела технология на задвижване и ходова част, новият T-Roc R гарантира завладяващото усещане от моторните спортове. Мощният 2,0-литров TSI двигател осигурява максимална мощност от 221 кВт (300 к.с.) и максимален въртящ момент от 400 Nm. Тази мощност се предава на пътя чрез 7-степенната DSG-скоростна кутия (с функция Launch Control) и интелигентната система за задвижване на четирите колела 4MOTION.

Спортната ходова част с възможност за настойки и прогресивното управление позволяват изключително динамични характеристики на управление. Специфичен за модела бутон разположен на новопроектирания мултифункционален кожен волан (с лостчета и сензорни контролни бутони) позволява директен достъп до избора на режими на шофиране, където е наличен и режимът Race.

Image

Отличителен външен вид.

Динамичната индивидуалност на автомобила е ясно изразена и във външния вид на новия T-Roc R. Новият дизайн на характерната за модела предница има особено мускулест вид с броня в стила на R-моделите, както и впечатляващи вертикални дневни светлини.

IQ.LIGHT LED-матрични фарове, стандартни за Германия, потъмнени LED задни светлини, както и логото R на черната радиаторна решетка и капака на багажника, подчертават отличителния външен вид на новия T-Roc R. В интериора се забелязват специфичните за R-моделите  декоративни елементи.

Висококачествените акценти са осигурени благодарение на стандартния Digital Cockpit, новите и особено елегантни повърхности на арматурното табло с декоративни шевове, новия спортен кожен волан и дисплея на инфотейнмънт системата в таблетен дизайн.


Заявете Вашата индивидуална оферта от търговския ни екип.

*T-Roc R 2.0 TSI 4MOTION (221 kW/300 PS), разход на гориво в l/100 km (NEDC): градско 9,5-9,3, извънградско 7,0-6,8, комбинирано 7,9-7,7; Емисии на CO2 (комбинирани) в г/км: 182-177; клас на ефективност: E

Регистрация за Бюлетин

С нашия Бюлетин ще получавате редовно информация за нашите дилърства и селекция от ексклузивни предложения!

Въведените данни не са валидни. Моля, опитайте отново.

Моля, изберете обръщение

За съжаление има проблем с регистрацията за бюлетина. Моля, опитайте отново по-късно.

checkbox_default

Много благодарим!

Току-що се регистрирахте за нашия Бюлетин.

Веднага ще получите от нас имейл с линк за потвърждение. Моля, потвърдете този линк, за да приключите регистрацията си.