Порше София Юг news

Sie sind auf der Suche nach Ihrem Traumauto? Dann sind Sie bei Volkswagen genau richtig. Sichern Sie sich einen sofort verfügbaren Neuwagen oder konfigurieren Sie Ihr Wunschmodell ganz nach Ihren Vorstellungen.

  1. Новини
  2. Новият ID.4 - 100% SUV, 100% електрически
14.09.2021
НОВО ОТ VOLKSWAGEN

Новият ID.4 - 100% SUV, 100% електрически

Изцяло електрическият ID.4 - световна премиера.

Volkswagen ID.4


Направен за големи неща


Напълно нова концепция на вътрешното пространство, която ви осигурява свобода. Електрическа динамика, която вдъхновява. И интуитивна концепция за управление, с която всичко става по-лесно. Новият ID.4: солиден като SUV, опазващ околната среда като ID.


Подкрепя, свързва и създава нови възможности


Електричеството ви отвежда по-далеч


Пътувайте удобно сутрин до работа, преди това откарайте децата до училище и се върнете обратно вечерта - без проблеми, с едно зареждане на батерията¹⁾. Можете да избирате от батерия с нетен капацитет от 52 кВтч в ниво на оборудване Pure²⁾ и нетен капацитет от 77 кВтч в ниво на оборудване Pro, с мощност от до 125 кВт (Pure²⁾) и до 150 кВт (Pro).

Image


Поискайте индивидуална оферта от нашия търговски екип


1) Реалният пробег на ID.4 Pro Performance: 360-520 км. Пробегът в реални условия на практика зависи от стила на шофиране, скоростта, използването на консуматори свързани с комфорта и други нужди, външната температура, броя на пътниците, полезния товар и топографията на пътя. Споменатият по-горе пробег,  е ориентировъчен за съответния автомобил и се очаква да бъде достигнат от 80% от нашите клиенти средно годишно. Долната граница на обхвата покрива също и умерени скорости на магистрала, както и ниски външни температури през зимата. 

2) Ще се предлага на по-късен етап 

3) Постигането на избягването и намаляването на емисиите на CO2 се извършва - доколкото е възможно - от самия Volkswagen. Доставчиците също са ангажирани с намаляването им. CO2 емисиите, които не могат да бъдат избегнати и намалени от VW и в рамките на съответните ангажираности във веригата на доставки се компенсират със същото количество благодарение на сертифицирани проекти за опазване на климата.  

4) Разход на енергия на ID.4 в кВтч/100 км: 16,2 - 16,9; CO₂-емисии в г/км: 0

Anmeldung zum Newsletter

One step ahead! Our newsletter keeps you up-to-date about our activities and exclusive special promotions!

The input data is not valid. Please try again.

please choose a salutation

Sadly, a problem occured while signing up to the newsletter. Please try again later.

checkbox_default

Thank you!

You successfully signed up to our newsletter.

You will reciee an e-mail containing a verification link, to finish your registration.