Порше София Юг news

Are you looking for your dream car? Then Volkswagen is the right place for you. Secure a new car that is available immediately or configure your dream model entirely according to your ideas

  1. Новини
  2. Новият ID.4 - 100% SUV, 100% електрически
14.09.2021
НОВО ОТ VOLKSWAGEN

Новият ID.4 - 100% SUV, 100% електрически

Изцяло електрическият ID.4 - световна премиера.

Volkswagen ID.4


Направен за големи неща

Напълно нова концепция на вътрешното пространство, която ви осигурява свобода. Електрическа динамика, която вдъхновява. И интуитивна концепция за управление, с която всичко става по-лесно. Новият ID.4: солиден като SUV, опазващ околната среда като ID.

Подкрепя, свързва и създава нови възможности

Електричеството ви отвежда по-далеч


Пътувайте удобно сутрин до работа, преди това откарайте децата до училище и се върнете обратно вечерта - без проблеми, с едно зареждане на батерията¹⁾. Можете да избирате от батерия с нетен капацитет от 52 кВтч в ниво на оборудване Pure²⁾ и нетен капацитет от 77 кВтч в ниво на оборудване Pro, с мощност от до 125 кВт (Pure²⁾) и до 150 кВт (Pro).

Image


Поискайте индивидуална оферта от нашия търговски екип


1) Реалният пробег на ID.4 Pro Performance: 360-520 км. Пробегът в реални условия на практика зависи от стила на шофиране, скоростта, използването на консуматори свързани с комфорта и други нужди, външната температура, броя на пътниците, полезния товар и топографията на пътя. Споменатият по-горе пробег,  е ориентировъчен за съответния автомобил и се очаква да бъде достигнат от 80% от нашите клиенти средно годишно. Долната граница на обхвата покрива също и умерени скорости на магистрала, както и ниски външни температури през зимата. 

2) Ще се предлага на по-късен етап 

3) Постигането на избягването и намаляването на емисиите на CO2 се извършва - доколкото е възможно - от самия Volkswagen. Доставчиците също са ангажирани с намаляването им. CO2 емисиите, които не могат да бъдат избегнати и намалени от VW и в рамките на съответните ангажираности във веригата на доставки се компенсират със същото количество благодарение на сертифицирани проекти за опазване на климата.  

4) Разход на енергия на ID.4 в кВтч/100 км: 16,2 - 16,9; CO₂-емисии в г/км: 0

Login to the newsletter

One step ahead! Our newsletter keeps you up-to-date about our activities and exclusive special promotions!

The input data is not valid. Please try again.

please choose a salutation

Sadly, a problem occured while signing up to the newsletter. Please try again later.

checkbox_default

Thank you!

You successfully signed up to our newsletter.

You will reciee an e-mail containing a verification link, to finish your registration.