НОВО ОТ VOLKSWAGEN
14.09.2021

Новият ID.4 - 100% SUV, 100% електрически

Изцяло електрическият ID.4 - световна премиера.
Volkswagen ID.4


Направен за големи неща


Напълно нова концепция на вътрешното пространство, която ви осигурява свобода. Електрическа динамика, която вдъхновява. И интуитивна концепция за управление, с която всичко става по-лесно. Новият ID.4: солиден като SUV, опазващ околната среда като ID.


Подкрепя, свързва и създава нови възможности


Електричеството ви отвежда по-далеч


Пътувайте удобно сутрин до работа, преди това откарайте децата до училище и се върнете обратно вечерта - без проблеми, с едно зареждане на батерията¹⁾. Можете да избирате от батерия с нетен капацитет от 52 кВтч в ниво на оборудване Pure²⁾ и нетен капацитет от 77 кВтч в ниво на оборудване Pro, с мощност от до 125 кВт (Pure²⁾) и до 150 кВт (Pro).

Image


Поискайте индивидуална оферта от нашия търговски екип


1) Реалният пробег на ID.4 Pro Performance: 360-520 км. Пробегът в реални условия на практика зависи от стила на шофиране, скоростта, използването на консуматори свързани с комфорта и други нужди, външната температура, броя на пътниците, полезния товар и топографията на пътя. Споменатият по-горе пробег,  е ориентировъчен за съответния автомобил и се очаква да бъде достигнат от 80% от нашите клиенти средно годишно. Долната граница на обхвата покрива също и умерени скорости на магистрала, както и ниски външни температури през зимата. 

2) Ще се предлага на по-късен етап 

3) Постигането на избягването и намаляването на емисиите на CO2 се извършва - доколкото е възможно - от самия Volkswagen. Доставчиците също са ангажирани с намаляването им. CO2 емисиите, които не могат да бъдат избегнати и намалени от VW и в рамките на съответните ангажираности във веригата на доставки се компенсират със същото количество благодарение на сертифицирани проекти за опазване на климата.  

4) Разход на енергия на ID.4 в кВтч/100 км: 16,2 - 16,9; CO₂-емисии в г/км: 0