Порше София Юг Новини

Търсите ли своя мечтан автомобил? Тогава сте попаднали на правилното място във Volkswagen. Осигурете си нов автомобил, който е наличен веднага, или конфигурирайте желания модел според вашите идеи.

  1. Новини
  2. Новият VW Multivan
26.05.2022
НОВО ОТ VOLKSWAGEN ЛЕКОТОВАРНИ АВТОМОБИЛИ

Новият VW Multivan

Открийте акцентите на новия Multivan. Насладете се на повече комфорт при шофиране, повече първокласно усещане, повече свързаност, повече дизайн и повече мултифункционалност. Вижте сами.

vw-multivan-t7-energetic-strasse-see


Автомобилът се превръща в място за среща

Новият Multivan е универсален, мултифункционален автомобил, който може да се адаптира към безбройни концепции за мобилност.

Екстериорът и интериорът са напълно преработени, без да се изневерява на характерното ДНК за Multivan. Многофункционално, практично в ежедневието и с качества на мултиталант, седмото поколение вече предлага още повече дигитални функции, иновативни мобилни онлайн услуги на високо ниво и интелигентни асистиращи системи.

Новият Multivan също така поставя нови стандарти по отношение на комфорта и шофирането - и по този начин предлага много неща, които преди са били налични само в автомобилите от луксозния клас. Всичко това го превръща е място за среща на цялото семейство.

Image

Акцентите в новия Multivan

Image

Дизайн

Време е да се влюбите отново

Визуално новият Multivan следва своите предци със своята ясна, непреходна форма - но въпреки това преосмисля класическия дизайн. IQ.Light матричните LED фарове1 и хромираната лента с подсветка1 са други отличителни акценти. Впечатляващото двуцветно лаково покритие и опционалните 19-инчови алуминиеви джанти, които се предлагат за първи път за Bulli, също привличат вниманието. Също ново: 30-цветното амбиентно осветление1, което къпе интериора в напълно нова светлина.

Image
Image
Image

Мултифункционалност

Функционалност, която ще Ви изненада

Един от най-силните акценти на новия Multivan са сгъваемите индивидуални седалки в пътническата зона, които са с 25 процента по-леки и могат да бъдат премахнати само с няколко прости стъпки. Сега те позволяват определени конфигурации да бъдат приложени още по-бързо. Независимо дали са срещуположно разположени2 с мултифункционална маса2 в средата, с всички седалки по посока на движението или с премахнати външни седалки за транспортиране на е-велосипеди3 - няколко прости стъпки са достатъчни, за да проектирате интериора, който Ви интересува. Друг акцент: За първи път външните седалки в пътническата зона могат да се отопляват4 - така на децата ще им бъде уютно и топло през студените зимни дни.

Image
Image
Image

Комфорт

На пътя с класа

В новия Multivan се чувствате също толкова комфортно на пътя в града, както и на магистралата. Няма значение дали ще изберете къса (4,98 м) или дълга база (5,18 м): И двата варианта са достатъчно ниски за обикновени паркинги, но достатъчно високи отвътре за спокойни ваканционни пътувания. Панорамният стъклен покрив с площ от 1,83 m2 е абсолютна новост, който увеличава височината на пътническата зона с още 34 мм. Товаренето и качването на борда вече са още по-лесни. Можете да отворите както електрическите плъзгащи се врати5, така и електрическата задна врата2 с жест на крака - без да вадите ключа от джоба си. Опционалното оборудване "Кeyless Advanced" и "Easy-Open"6 прави това възможно.

Image
Image
Image

Свързаност

Едното пасва на другото

Дигитален кокпит, опционален head-up дисплей, мобилни онлайн услуги: новият Multivan има всичко, което дигитално ориентираните хора обичат в автомобила. И още малко. Защото Amazon Alexa7 е на борда за първи път. Това най-накрая превръща новия Multivan в "Smart Home" на колела. Допълнителната първокласна озвучителна система от Harman/Kardon е част от добрия звук. Можете да го използвате, за да трансформирате стандартното 25,4 см радио в аудиофилска система, а с We Upgrade8 дори в навигационна система и след закупуване на автомобила. Защото с We Upgrade8 можете да отключите много атрактивни функции в In-Car Shop за първи път и да ги изтеглите директно в автомобила. В допълнение към функцията за навигация, можете да надградите Вашия автомобил с амбиентно многоцветно осветление или системи за подпомагане на водача. Между другото: Ако наистина искате да държите под око новия си Multivan, можете да използвате приложението We Connect9 10, за да го следите и управлявате някои функции дистанционно.

Image
Image
Image
Image

IQ.DRIVE и IQ.Light

Някой мисли заедно с Вас

Отминаха дните, когато трябваше да правите всичко сами. Опционално предлаганата интелигентна асистираща система IQ.DRIVE11 на новия Multivan позволява полуавтоматизирано шофиране при натоварен трафик, като временно поема управлението, ускорението и спирането.12 Ако е налична подходяща инфраструктура, контактът с други участници в движението може да бъде установен с опцията Car2X. Така ще знаете предварително какво Ви предстои. IQ.Light матрични LED фарове1 също мислят за вас. В комбинация с "Dynamic Light Assist"1, те могат целенасочено да изключват отделни светлинни конуси, за да не заслепявате насрещно движещите се автомобили и Ви насочват в завой, преди да го направите.13

Image
Image

eHybrid: Най-доброто от два свята

Новият Multivan се предлага с повече варианти на задвижване от всякога - включително като plug-in хибрид⁠. С подходящо заредена батерия можете да покривате средни дневни разстояния до 49 km14 в чисто електрически режим и без CO2 вредни емисии. Ако пътувате по-дълго време, автоматично се включва ефективен двигател с вътрешно горене.

За да намалите Вашия CO2 отпечатък възможно най-устойчиво, мобилните онлайн услуги от We Connect Plus15 10 са на Ваше разположение. С тях можете да следите състоянието на заряд на батерията и можете да я заредите своевременно с електричество от възобновяеми енергии.


За повече информация и възможности за поръчка се свържете с консултантите от търговския ни екип.

* Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. 

Регистрация за Бюлетин

С нашия Бюлетин ще получавате редовно информация за нашите дилърства и селекция от ексклузивни предложения!

Въведените данни не са валидни. Моля, опитайте отново.

Моля, изберете обръщение

За съжаление има проблем с регистрацията за бюлетина. Моля, опитайте отново по-късно.

checkbox_default

Много благодарим!

Току-що се регистрирахте за нашия Бюлетин.

Веднага ще получите от нас имейл с линк за потвърждение. Моля, потвърдете този линк, за да приключите регистрацията си.