НОВО ОТ VOLKSWAGEN
05.04.2019

Новият T-Cross.

Неповторим във всяка роля.
1

Гъвкавият и практичен SUV модел се адаптира изцяло към вашите желания. Новият T-Cross е напълно универсален - той впечатлява не само със своя характерен, динамичен дизайн, но и със своята функционалност. Многобройните възможности за индивидуални трансформации предлагат много повече свобода - за спонтанни хрумвания, при по-дълги пътешествия или в разнообразното ежедневие. 
T-Cross е на разположение за тест драйв при вашия Volkswagen дилър - Порше София Юг.
Start Video
 T-Cross - наистина забележителен.
Почерпете вдъхновение от един автомобил, който e неповторим във всяка роля. Също като вас.


Екстериор

Силно излъчване с компактен кросоувър дизайн.
Новият T-Cross съчетава градския дух с функционален дизайн. Издълженият преден капак и широката радиаторна решетка му придават впечатляващ външен вид, а изразителните форми на каросерията изглеждат добре навсякъде - в града, в ежедневието и далеч от утъпканите пътища.

Интериор

Индивидуално като вашия вкус.

Сред акцентите в интериора са индиректното осветление, висококачествените текстилни тапицерии на седалките и допълнително предлаганите дизайнерски пакети в три различни изпълнения. Вътрешното пространство предлага не само комфорт на високо ниво, но и възможности за индивидуално оформление.

Повече цвят.

Новият T-Cross е несравнимо многолик – с допълнително предлаганите дизайнерски пакети "Black", "Energetic Orange" и "Bamboo Garden Green" от ниво на оборудване Life, вие можете да му придадете назабравимо излъчване и да го превърнете в истинска модна икона.
 

Дизайн пакет "Energetic Orange"

Създайте интериор по ваш вкус.

Допълнително предлаганият дизайнерски пакет "Energetic Orange" определено привлича погледа. С успешната цветова комбинация на декоративните панели в Energetic Orange и сиво, вие ще предизвикате истинска цветна сензация и ще превърнете вашия T-Cross в истински пример за подражание.

Дизайн пакет "Black"

Вие определяте индивидуалния облик на интериора.

Обичате семпли цветове и спортен стил? Тогава допълнително предлаганият дизайнерски пакет в черно ще се впише перфектно в представите ви - с акценти като декоративните панели в черен гланц и сиво, всяко пътуване с вашия T-Cross ще оставя трайни впечатления.

Дизайн пакет "Bamboo Garden green"

 Интериор според вашия вкус? Заповядайте!
Всичко е въпрос на правилно цветово съчетание - ако желаете, можете да придадете свежи цветни акценти в интериора на вашия T-Cross. Централната и страничните части на тапицериите на седалките в тюркоазено, Orange и Platinum Grey, както и изисканият дизайн на декоративните панели в черно и сиво превръщат интериора в истински магнит за погледите.