НОВО ОТ VOLKSWAGEN
21.09.2021

Новото Polo - Може повече

Разбира се, че можете да имате големи очаквания към един малък автомобил. Открийте прогресивния дизайн и интелигентните технологии в новото Polo.
Volkswagen PoloPolo има много акценти. Ето три от тях:


Image

IQ.LIGHT - LED-Matrix-светлини

Ще накарат очите ви да заблестят! 

Новото Polo по желание на клиента* може да бъде разпознато още от пръв поглед по един специален акцент: иновативните IQ.LIGHT - LED-Matrix-светлини. Матричната технология позволява продължително време да шофирате с включени светлини, без при това да заслепявате останалите участници в движението.

 
IQ.DRIVE Travel Assist

Поддържа автомобила в правилната посока. И спазва дистанция спрямо останалите. Който поръча IQ.DRIVE Travel Assist*), получава и капацитивен волан на борда на Polo: благодарение на своите чувствителни на докосване повърхности тази технология позволява да се следи дали водачът държи автомобила "в свои ръце" - в буквалния смисъл на понятието.

Image
Image

Digital Cockpit

Дръжте всички важни данни под око. Комбинираният прибор Digital Cockpit ви показва серийно*) на цветен екран с висока разделителна способност и диагонал 20,32 см (8 инча) класически прибори като скоростомер и километраж. При Digital Cockpit Pro*) уредите се показват на екран с диагонал 26,04 см (10,25 инча) и могат да се конфигурират в зависимост от вашите индивидуални желания. 


Поискайте индивидуална оферта от нашия търговски екип


* Комбиниран разход на гориво: 5,2 - 6,5 л/100 км.
   Комбинирани CO2 емисии: 100 - 148г /км.

* Показаните на тази илюстрация превозни средства могат в определени детайли да се различават от актуалната моделна гама.

* Показани са някои допълнителни оборудвания, които се предлагат срещу доплащане.