Порше София Юг Новини

Търсите ли своя мечтан автомобил? Тогава сте попаднали на правилното място във Volkswagen. Осигурете си нов автомобил, който е наличен веднага, или конфигурирайте желания модел според вашите идеи.

  1. Новини
  2. Огромна свобода: Новият T-Roc Cabriolet
21.02.2022
НОВО ОТ VOLKSWAGEN

Огромна свобода: Новият T-Roc Cabriolet

Свобода в ежедневния живот и по неизследваните пътища. T-Roc Cabriolet олицетворява радостта от живота и удоволствието от шофирането – разработен за приключенци, които търсят свобода в ежедневния си живот, както и по напълно неизследвани пътища.

Огромна свобода: Новият T-Roc Cabriolet

Небето е границата. Като отворен кросоувър модел в компактния клас, новият T-Roc Cabriolet съчетава здравината и силните страни на SUV с удоволствията на кабриолет. Поразителният дизайн на T-Roc подчертава какво е да шофираш с отворен покрив – забавление, свобода, радост от живота. Благодарение на новите системи за асистенция на водача като IQ Drive Travel Assist, адаптивен круиз контрол (ACC) и асистент при паркиране (Park Assist), автомобилът предлага още по-безопасно и комфортно шофиране. Новият T-Roc Cabriolet идва с две нива на оборудване - Style и R-Line.

Image

Четириместен автомобил с отворен покрив. T-Roc Cabriolet продължава традицията на Volkswagen, включвайки покрив от лек плат с три слоя – като при Beetle и Golf Cabriolet. Когато е отворен, мекият покрив се сгъва в Z-форма зад задните седалки. Веднага след като електрохидравличното задвижване прибере напълно автоматично мекия покрив, което отнема само девет секунди, пътниците и на четирите седалки могат да се наслаждават спокойно на всичко наоколо. Т-Roc Cabriolet предлага високо ниво на комфорт за пасажерите на всички седалки, най-новите технологии за управление и цифрови услуги, както и 284-литров багажник.

Image

Системата за защита на автомобила се активира незабавно в случай на предстоящо преобръщане, като защитава водача и пътниците с два здрави ролбара, които се задействат мигновено зад задните подглавници за част от секундата. Допълнителните подсилвания на каросерията компенсират липсата на фиксиран покрив.

Image

Модерният дизайн на екстериора е постигнат чрез ясни, спокойни линии и повърхности, а детайли като широката предна решетка с интегрирани LED фарове подчертават солидната визия на SUV. В интериора на новия T-Roc Cabriolet могат да бъдат открити най-новите модификации на обновеното арматурно табло и дисплеите, които осигуряват особено висококачествен и прогресивен външен вид.

T-Roc Cabriolet - дигитaлен кокпит
T-Roc Cabriolet  - модулната информационно-развлекателна система (MIB3)

Дигитален прогрес. Със стандартно оборудване, което включва дигитaлен кокпит, базиран на третото поколение на модулната информационно-развлекателна система (MIB3), новият T-Roc Cabriolet е напреднал значително както по отношение на дисплеите, така и по отношение на контролните уреди. Системата Ready 2 Discover с обновен 8-инчов информационно-развлекателен дисплей се предлага като стандарт.

Image
Image

Опции за ефективни двигатели за круиз или извън пътя. Задвижването и ходовата част на новия T-Roc Cabriolet се справя изключително добре с всяка задача, пред която автомобилът е изправен. Клиентите имат избор от два ефективни бензинови двигателя с турбокомпресор и директно впръскване. 1,0-литровият TSI е трицилиндров двигател с мощност от 81 кВт (110 к.с.) и 200 Нм максимален въртящ момент, а 1,5-литровият TSI двигател има мощност от 110 кВт (150 к.с.) и 250 Нм. Шестстепенната ръчна скоростна кутия и предното задвижване са стандартни, но по-големият TSI-двигател може да бъде комбиниран по избор със 7-степенната DSG скоростна кутия с двоен съединител.

За повече информация и възможности за поръчка се свържете с консултантите от търговския ни екип.

Регистрация за Бюлетин

С нашия Бюлетин ще получавате редовно информация за нашите дилърства и селекция от ексклузивни предложения!

Въведените данни не са валидни. Моля, опитайте отново.

Моля, изберете обръщение

За съжаление има проблем с регистрацията за бюлетина. Моля, опитайте отново по-късно.

checkbox_default

Много благодарим!

Току-що се регистрирахте за нашия Бюлетин.

Веднага ще получите от нас имейл с линк за потвърждение. Моля, потвърдете този линк, за да приключите регистрацията си.