Порше София Юг Новини

Тук можете да намерите всички най-актуални новини от Порше София Юг.

  1. Новини
  2. Порше София Юг официален превозвач и партньор на "Мъж на годината 2020"
16.07.2021
СЪБИТИЕ

Порше София Юг официален превозвач и партньор на "Мъж на годината 2020"

На 8 юни тази година се състоя церемонията по връчването на приза “Мъж на годината” за 2020 г, чийто партньор беше Порше София Юг, официален дилър на Volkswagen.

Volkswagen ID.3 - церемония “Мъж на годината” 2020

Събитието се проведе в специално отворен за целта кабинет на Фердинанд I Български, разположен в централната сграда на Военна академия “Г. С. Раковски”. 

Image
Image

На гостите на церемонията беше осигурен специален VIP превоз с новия Touareg R, с което бе поставен акцент върху концепцията за иновативна електромобилност. Част от същата инициатива беше възможността посетителите да шофират тестово някои от най-новите модели на Volkswagen - Arteon Shooting Brake и  електрическите ID.3 и ID.4 , докосвайки се от първо лице до технологичните предимства и динамиката на тези автомобили.

Image

В духа на една нестандартна година, каквато беше 2020-та, такова се оказа и решението на журито да награди с приза не един, а двама души. Кавалери на сабята станаха Стефан и Максим Иванови - бащата и синът, които впечатлиха всички, прекосявайки Атлантическия океан със собственоръчно направена гребна лодка. Целта на презокеанската "експедиция" бе да се популяризира инициативата на Министерството на здравеопазването в подкрепа на донорството, наречена „Да! За живот!“.Доказвайки, че иновативността и упоритостта в името на благородна кауза преодоляват всичко, считано за невъзможно, постижението на двамата българи излезе от рамките на родината ни и послужи за пример и вдъхновение за много хора през тази нелека година. 

Image

Наред с тяхното отличие бяха връчени и наградите в категориите “Мис ТВ Чар” - Анна-Мария Конова (репортер), “Легенда” за Иво Хаджимишев (фотограф, художник, журналист), както и "Специалната награда на екипа на Дарик радио" за екипът по жестомимичен превод на БНТ - Бонка Саздова, Камелия Ангелова, Ружа Шуманова, Надежда Мирчева - и техните усилия по време на редовните рубрики в най-натоварените дни от пандемичната обстановка.

Image

Двамата най-достойни мъже на годината получиха и възможността сами да надникнат в бъдещето на електрическата мобилност с уикенд тест-драйв на най-новия, 100% електрически SUV от Volkswagen, ID.4.

Image

Регистрация за Бюлетин

С нашия Бюлетин ще получавате редовно информация за нашите дилърства и селекция от ексклузивни предложения!

Въведените данни не са валидни. Моля, опитайте отново.

Моля, изберете обръщение

За съжаление има проблем с регистрацията за бюлетина. Моля, опитайте отново по-късно.

checkbox_default

Много благодарим!

Току-що се регистрирахте за нашия Бюлетин.

Веднага ще получите от нас имейл с линк за потвърждение. Моля, потвърдете този линк, за да приключите регистрацията си.